SuuS WordPress Prezi Webdesign Utrecht LeidscheRijn

Wapenfeiten
Niet waar ik NU mee bezig ben

Portfolio - SuuS deed

  • MEE Amstel en Zaan.nl
  • ConnyCoppen.nl
  • Gemini windpark.nl en windfarm.com
  • The Tumblies
  • The Tumblies
  • Loekan, Nieuwsgierig Leiderschap
  • Irma van den Heuvel, Project en Procesmanager, Interim-manager en Adviseur
  • Mijn Domein, testen op browser campatibality, gebruiksgemak, invoer
  • WordPressuuS, mijn one page WordPress website waar ik (zou gaan) bloggen over WordPress

 

 

Nog toe te voegen

MEE Amstel en Zaan - Wijkraad Leidsche Rijn - Liefst Leidsche Rijn - Hakkenrace - Eric Dowsett - WordPressSuuS - ABNAMRO Bankleven - Basisschool De Overkant - Davidzon.org - BVFrank.nl - Or-advies.net - Zonzekerheid.nl - MichelGraumans.nl - The art of improvisation - MuziS.nl - Incoo.nl - Compatent.nl - DUCreations.nl - Bijmezelf.nl - Workingsolutions - ShantiYoga - the clearing webshop - GietFloor - LeidscherijnWerkt - SuuSis - Zonzekerheid- Zonzekerheid The blog

SuuS deed - in tekst

“know-what” (facts), “know-why” (science), or “know-who” (networking)

Zo nog 14 jaar verder

Lekker bomen over mijn vak, hoe het zich ontwikkelde. Hoe het niet één vak meer werd maar 13 verschillende fulltime studies.

Het is geen vak meer maar een wetenschap Oelala ..

2 be continued maar kan nu niet meer wachten om mijn site live te zetten. Zo ontzettend lang al de hoogste tijd voor een nieuwe!

PhP shops ... oe la la

Online cv's beheren - De eerste online reissite - Gebruikersonderzoeken - Accesibility - CMS systemen - Joomla WordPress

Responsive - fonts - smart phones

2002 NIEUW! Online reizen boeken

Als designster, later ook usubality expert, tester, concept ontwikkelaar aan de slag bij Centric E-technology. Mee gebouwd en gefantaseerd over de online reissite waar me mee bezig waren. Niet meer voor te stellen dat dat toen zo hot & happening was. Idem de cms systemen met flexibele layouts die we ontwikkelden.

2002 Juf SuuS

Booming business, meer mensen wilden leren wat ik kon. Zodoende was ik nagenoeg een van de eerste freelance docenten bij Eduvsion. Ik gaf curussen WebDesign, Flash en Photoshop. Later kwamen daar trainingen WordPress en ContentManagement bij. Het gave van met name de WebDesigners die ik opgeleid heb :) Ik weet hoe goed ze zijn en wat ze kunne, dus als ik omhoog zit kunnen zij mij helpen.

2000 Flash van het eerste uur

Geweldig Macromedia Flash mijn grote liefde.

Uren, nachten bouwde ik de meest geweldige filmpjes. Frame voor frame, scene voor scene. Een heel gedoe met de juiste plugins en de bandbreedte maar het resultaat was de effort meer dan waard. En ondertussen natuurlijk ICQ met de hele wereld en huisgenoten

2000 Met Andere mensen aan tafel

Het kwam steeds vaker voor dat ik niet met de techneuten van een bedrijf aan tafel zat maar met communicatie mensen. Internet hield nog niet zoveel in en zonder website kon je als bedrijf nog prima voort maar een zekere call to urgence begon te ontstaan. Het werd ook steeds feestelijker, vrolijker. Mede door de komst van nieuwe browsers, we konden meer dan animated gifjes.

1999 Hoe krijg je bezoekers op je website?

Tja wat ga ja als krant doen met internet? SuuS was daar de eerste webdesigner van de afdeling marketing. Eindeloos veel websites gebouwd voor MKB-ers. Eindeloos veel websites die speciale krantbijlagen begeleidde. Klik Print & Go verzonnen: de krant had kleine advertenties die je lokte naar websites (die ik had gemaakt) en als je de bon van de website printte kreeg je in de desbetreffende winkel een korting.

1998 Dreamweaver 1

Ik codeerde zelf HTML.. Wysiwyg editors begonnen te komen. Ik had net een animated gifje in een divje in een timeline gehtml-ed en gejavascripped. Ik opende het voor de gein in het toen ultra hippe BulDog. Hap zij die .. alle code weg! Arghhh
Toen is mijn liefde voor dreamweaver ontstaan: die lust alle code, geeft alleen een sientje als die denkt: klopt dit? Ik ben de trotse bezitster van de officele versie Dreamweaver 1 - collectors item!

1998 Photoshop 5, Javascript, HTML en javascript

Een echt gedegen opleiding. 5 dagen per week ramvol code, design en code en code. SEO? CSS? Responsive? Stylesheets stonden in de kinderschoenen. Je kon alleen positioneren met tabelllen - in tabellen - in tabellen. Animatie was een animated gif en een computer met meer dan 246 kleuren was echt heel wat. De meeste kleinere bedrijven hadden totaal geen animo voor een website, zelfs niet als je het gratis aanbood.